Formidling af historien

Der findes mange historier om Doktorparken, som har fejret 100 års jubilæum - dem ønsker vi at formidle til borgere, gæster og andre interesserede.

Mange borgere kan huske Doktorparken fra deres barndom, og specielt historierne om dengang Doktorparken havde en zoologisk have, er et stort hit hos børnene. Hensigten er at gøre alle disse historie levende og skabe en formidlingsplatform, således både børn, unge og ældre kan få indblik i dem og fortælle dem videre.

Med inspiration fra andre parker vil der blive lavet en tidslinje, således det er muligt at følge parkens og samfundets udvikling fra 1914 og frem til i dag. Dette vil ske i form af informationstavler med billeder, tekst og gerne understøttet af interaktivt formidlingsmateriale, som udarbejdes i et samarbejde med Lokalhistorisk arkiv.

Og vi vil meget gerne høre om dine oplevelser i Doktorparken.

Del din historie

Doktorparken har gennem 100 år skabt mange gode minder – mange borgere i og uden for Randers har barndomsminder fra Doktorparken, og det er specielt historier fra dengang, der var en zoologisk have i parken, fra vintre, hvor søen var omdannet til en skøjtesø, eller om badning i den gamle fontæne, som hitter.

Parkens farverige og spændende historier er med til at gøre den unik og adskille den fra mange andre parker. Det vil Kultur og Fritid give de besøgende indblik i – så hvis du har en spændende historie fra Doktorparken, som du vil dele, kan du sende den (gerne suppleret med billeder) til doktorparken@randers.dk - fortæl gerne i mailen om det er i orden, at tekst og billeder må blive anvendt i en lokalhistorisk fortælling om parken.